Get Adobe Flash player

Spalio 13-tą dieną Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje vyko Protų Kovų Lyga, kurioje dalyvavo klasės, subūrusios savo komandas. Komandas sudarė 5 ir daugiau mokinių. Dalyvauti naujame Lietuvos Gimnazijų Protų Kovų Lygos sezone mūsų gimnaziją pakvietė Robertas Petrauskas ir jo komanda, atsiųsdama mums apšilimo-susipažinimo žaidimą, po kurio paaiškėjo ir aukščiausias vietas užėmusios gimnazijos komandos. Šios komandos toliau dalyvaus jau pačių Protų Kovų organizuotoje Lygoje.

100_1676 100_1680 100_1682 100_1684 100_1694

Po pamokų visų klasių komandos bei jas palaikantys mokiniai sugužėjo į aktų salę. Komandų dalyviai, įsitaisę prie staliukų, suskubo galvoti kuo įdomesnio savo komandos pavadinimo ir nekantraudami laukė Protų Kovų pradžios. Geografijos mokytojui Romusui Labanauskui supažindinus su šio žaidimo taisyklėmis, buvo išdalinti penkių turų lapeliai. Paleidus vaizdo įrašą, žaidimas prasidėjo. Mokinius sudomino įvairūs bei painūs klausimai, į kuriuos, norint teisingai atsakyti, reikėjo smarkiai pasukti galvas ir pasitelkti vaizduotę. Kiekvienas turas turėjo po 10 klausimų, kiekvienam klausimui atsakyti buvo skirta viena minutė, o po visų klausimų dar minutė atsakyti ir aptarti likusius klausimus. Taip praėjo visi penki turai, po kurių, susumavus bendrus visų turų atsakymus, paaiškėjo rezultatai. Pirmąją ir antrąją vietą užėmė mokyklos abiturientai, trečiąją – antrokai. Nors aukščiausiųjų vietų buvo tik trys, o dalyvavusių komandų daugiau nei penkiolika, nė viena nelaimėjusi komanda nenusiminė ir labai džiaugėsi dalyvavusi tokiame įdomiame ir linksmame renginyje.

Armina Kavaliauskaitė, 1C klasės mokinė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien15
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę15
mod_vvisit_counterŠį mėnesį15