Get Adobe Flash player

Jau ne vienerius metus gyvuojanti LRT laida „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ pritraukia daug žiūrovų. Šiais mokslo metais, įveikusi 9-tų klasių mokinių atranką, į filmavimą pateko Lizdeikos gimnazijos 1A kl. mokinė Rosita Jasaitytė.

tv1 tv2

Lapkričio 24 dieną ji buvo pakviesta atvykti į LRT Didžiąją studiją kartu su palaikymo komanda dalyvauti žaidime. Rosita su dar penkiais bendraamžiais, patekusiais į „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ filmavimą, turėjo parodyti savo žinias, sugebėjimą greitai ir logiškai mąstyti, nes reikėjo atsakyti į įvairius klausimus iš geografijos, istorijos, literatūros, muzikos ir kitų sričių. Mūsų atstovę palaikė ne tik gimnazijos simbolis pelėdžiukas, bet ir klasės draugai, mokytojai, šeimos nariai.

Nors Rosita į kitą etapą nepateko, tačiau nenusivylė, nes puiki atmosfera, jauki studija, nauji įspūdžiai, šiltas bendravimas ir nauja patirtis paskatino galvoti apie žinių gilinimą ir ruošimąsi kitais metais vėl bandyti savo jėgas „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ žaidime.

1A kl. auklėtoja Rita Šimkuvienė
Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien5
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę5
mod_vvisit_counterŠį mėnesį5