Get Adobe Flash player

https://europeanvalues2.weebly.com/

http://stret-tt.site.pro/

Šių metų vasario mėnesį Lizdeikos gimnazijos matematikos mokytojos Sonata Vaitiekūnė, Rima Grėbliūnienė, Laimutė Indilienė, Laima Duglas ir Jurgita Caporkienė vyko į Roterdamo miestą Olandijoje, kuriame tęsė veiklas projekte „Tikrasis matematikos pokalbis“. Matematikos mokytojų sumanymu, dalintis patirtimi vėl susitiko šešių valstybių atstovai: Olandijos, Turkijos, Lenkijos, Jungtinės Karalystės, Italijos ir Lietuvos.

2021881_14 2021881_15 2021881_16 2021881_17

Skaityti daugiau...

https://youtu.be/n6Vfo0Y8BZ4

https://animoto.com/play/Dh55IcKm8S53Fgz4e0xxPA

Kovo 26 d. Lizdeikos gimnazijos matematikos mokytojos Sonata Vaitiekūnė, Rima Grėbliūnienė, Jurgita Caporkienė ir anglų kalbos mokytojas Virginijus Plukas vyko į tęstinį projektą „Tikrasis matematikos pokalbis“, kuris buvo organizuotas Italijos mieste Tarquinia. Susitikime dalyvavo šešių valstybių atstovai: Olandijos, Turkijos, Lenkijos, Jungtinės Karalystės, Italijos ir Lietuvos. Ketvirtame šio projekto etape pristatėme mūsų mokinių atlikto testo rezultatus ir palyginome su kitų šalių rezultatais, išskyrėme sunkiausiai sprendžiamus uždavinius, taip pat aptarėme, kokiais metodais galėtumėme tobulinti matematikos temų mokymą mokykloje. Įdomią ir prasmingą patirtį įgijome stebėdami Italijos mokytojų pamokas, o dar didesnę – pačios mokydamos italų mokinius, kurie nudžiugino savo nuoširdumu, aktyvumu ir žiniomis. Projekto metu daug dėmesio buvo skiriama planuojant kitą susitikimą Jungtinėje Karalystėje, buvo sudarytas tolimesnių darbų planas.

dsc02027 11 21

Skaityti daugiau...

More Articles...
Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien6
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę6
mod_vvisit_counterŠį mėnesį6