Get Adobe Flash player

Mūsų gimnazija jau trečius metus kartu su 22 partneriais įgyvendina ES lėšomis dalinai finansuojamą projektą  „Integruoto dalyko ir užsienio  kalbos mokymo (si) modelio diegimas bendrajame ugdyme“. Kartu su Gražinos pagrindine mokykla dalyvaujame projekte ,,EMILE klasės – integruotas prancūzų kalbos ir dalyko mokymas“. Tad projekto organizatoriams paskelbus  respublikinį  konkursą ,,Sukurk EMILE klasės logotipą“, ėmėmės darbo. Mokiniai, vadovaujami prancūzų kalbos ir dailės mokytojų kūrė logotipus simbolizuojančius prancūzų kalbos, geografijos, istorijos integruotą mokymąsi.  Konkurso tikslas – išrinkti geriausią logotipą, kuris bus naudojamas kaip EMILE klasės emblema reklaminėse lentelėse, kurios bus padovanotos kiekvienai mokyklai, įgyvendinančiai EMILE programą. Originaliausių darbų autoriams bus įteikti Prancūzų instituto įsteigti prizai.

Lizdeikiečiai aktyviai įsijungė į konkursą. Komisija atrinko du geriausius darbus, kuriuos išsiuntė į Respublikinį konkursą. Tai 4C klasės mokinės Indrės Šaulianskaitės ir 4D klasės mokinio Vaidoto Jankausko sukurti logotipai.
Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien7
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę7
mod_vvisit_counterŠį mėnesį7