Get Adobe Flash player

Gruodžio 20d. gimnazijos sporto salėje vyko jau tradiciniu tapęs Kalėdinis krepšinio turnyras. Tik šiemet pirmieji jėgas išmėgino tritaškininkai. Aštuoni krepšininkai panoro išbandyti rankos taiklumą. Pirmą kartą konkurse dalyvavo ir merginos. Geriausiai sekėsi Karoliui Budreckui ir Matui Caporkui. Jie ir susitiko finale. Taikliausio tritaškininko vardą ir taurę iškovojo Karolis Budreckas. Iš merginų geriausiai sekėsi Simonai Čerkasaitei.

Po to į aikštelę išbėgo gimnazijos merginų ir vaikinų komandos. Tik vaikinai žaidė mūvėdami bokso pirštines. Pirmą kėlinį vyko atkakli kova. Merginos puikiai gynėsi, o vaikinams įmesti į krepšį su pirštinėmis nebuvo paprasta. Jiems gerokai teko paplušėti, kad pasipriešintų merginoms. Geriausiai į krepšį pataikyti sekėsi Audriui Butautui ir Karoliui Budreckui, tačiau antrasis kėlinys sėkmingesnis buvo merginoms.

Puikiai sekėsi pataikyti Simonai Čerkasaitei, Karolinai Burneikaitei - jos laimėjo ne tik kėlinį, bet ir varžybas.

Šventė baigėsi apdovanojimų įteikimu. Tritaškių metimų nugalėtojas buvo apdovanotas diplomu bei taure, o varžybų dalyviai - saldžiaisiais prizais, kuriuos įteikė direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ina Bajarauskaitė. Šventės akimirkas primins nuotraukos.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8