Get Adobe Flash player

Sekundė po sekundės. Minutė po minutės. Valanda po valandos. Laikrodis vis eina. Laikas vis bėga. „Laiko švaistymas,“ – daugelis sakytų, bet štai vis daugiau žmonių pasijunta įsmeigę akis į telefoną. Tiek daug laiko žmonės praleidžia prie telefono, pamanytum, kad jie turi adikciją. Adikcija, adikcija, adikcija, kas tik šiandien neturi kokio nors tipo adikcijos. Adikcija telefonui, adikcija kompiuteriui, adikcija alkoholiui, adikcija narkotikams. Gera pasiduoti malonumams kartas nuo karto, bet mūsų protas nėra toks logiškas, jis nesustos po vieno karto, jis mus temps prie malonumų, net jei tai mums kenktų, net jei tai mus žudytų. Jis vis trokš ir trokš, iki kol nebegalės.

Žmogui reikia daug ištvermės ir stiprybės eiti prieš savo protą, gal dėl to adikcija tokia didelė problema šiais laikais. Modernus gyvenimas pilnas patogumų: fizinį darbą lengvinantieji prietaisai, pigūs būdai praleist laiką, maistas ir vanduo plačiai prieinamas, šie dalykai padarė mūsų gyvenimą daug lengvesnį. Nebėra priežasties išeiti iš namų. Kam lipt iš lovos, kai galiu įjungt televizorių ir pragert problemas? Ir tas sentimentas greitai plečiasi visuomenėje.

2R klasė, Arnas Milius

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien7
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę7
mod_vvisit_counterŠį mėnesį7