Get Adobe Flash player

Lapkričio 9 dieną, Lizdeikos gimnazijos trečių ir ketvirtų klasių mokinės, vadovaujamos aerobikos mokytojos R. Dirmeikienės, dalyvavo Šiaulių J. Janonio gimnazijoje organizuojamoje aerobikos fiestoje ,,Rudens aerobikos fiesta 2012“. Į tradicinę, jau dešimtus metus rengiamą rudens fiestą, susirinko du šimtai devyniasdešimt aerobikos mėgėjų iš dvidešimt trijų Šiaulių apskrities bendrojo lavinimo mokyklų.

Šventės dalyvius pasveikino gimnazijos direktorius Rimas Budraitis linkėdamas visiems „lengvo skrydžio“. Gražiu šokiu šventę pradėjo Joniškio Mato Slančiausko gimnazijos merginų šokių grupė „Kaprizas“. Vėliau Jūratė Trafimovienė visus pakvietė į linksmą ir nuotaikingą Zumbos užsiėmimą. Hip hopo judesių mokė Darius Marcinkus, o su step aerobika supažindino Rasa Gudaitė. Pertraukų metu šoko Joniškio Mato Slančiausko gimnazijos merginų šokių grupė „Šėlsmas“.

Taigi, šokome nuo 14 iki 17 valandos, o po treniruočių buvome apdovanoti saldžiomis dovonomis. Mūsų gimnazijos mokinėms fiesta paliko didelį įspūdį. Anot vienos iš fiestos dalyvių, „buvo be galo linksma, nors labai pavargome. Teko šokti ištisas tris valandas su 15 minučių pertraukomis. Tačiau nei viena iš mūsų nesigailėjo dėl dalyvavimo, nes mes įrodėme sau bei kitiems, kad sugebame save išreikšti šioje srityje. Todėl jeigu Rita Dirmeikienė mums pasiūlys dalyvauti kituose panašaus pobūdžio rnginiuose ar net konkursuose, mes tikrai neatsisakysime!”.

Šis renginys motyvuoja žmogų pradėti sveiką bei aktyvų gyvenimo būdą, galbūt todėl kiekvienais metais renginio dalyvių skaičius vis didėja. Lizdeikos gimnazijos mokinės džiaugėsi susipažinusios su kiekvienu skirtingu šokių stiliumi ir su nekantrumu laukia sekančių metų „Rudens aerobikos fiestos“.

 

Ina Račkauskaitė, 4c kl. mokinė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien15
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę15
mod_vvisit_counterŠį mėnesį15