Get Adobe Flash player

Rajono bendrojo ugdymo mokyklų olimpinio festivalio tinklinio varžybose dalyvavo šešios rajono mokyklų komandos. Pirmąsias rungtynes lizdeikiečiai savo pogrupyje žaidė su Šeduvos gimnazijos antrąja komanda. Jaunieji tinklininkai labai jaudinosi, todėl darė daug klaidų, tačiau kėlinių pabaigas geriau sužaidė pastarieji ir nugalėjo šeduvius 2:0. Antrose rungtynėse lizdeikiečiams reikėjo tik pergalės, nes finale galėjo žaisti tik pogrupių nugalėtojai.  Permainingos kovos įkarštyje lizdeikiečiai sugebėjo taktiškai išnaudoti stipriąsias pozicijas ir nugalėjo Šeduvos gimnazijos pirmąją komandą.

Finalinės rungtynės tarp Lizdeikos ir Vaižganto gimnazijų sportininkų papuošė olimpinio festivalio varžybas. Abu kėlinukus vyko lygi kova ir iki paskutinės akimirkos niekas negalėjo pasakyti, kas nugalės. Lizdeikos komandoje buvo padaryta keletą taktinių keitimų - vaižgantiečiai ėmė klysti ir pralaimėjo. Antrąjį kėlinuką geriau pradėjo vaižgantiečiai, tačiau, įpusėjus kėliniui, lizdeikiečiai pavijo ir pralenkė varžovus. Kėlinio pabaiga buvo dramatiška. Net penkis kartus rezultatas buvo lygus. Kėlinio pabaigoje puikiai žaidė Domantas, Mantas, Nojus, Eimantas.

Pagyrimo vertos abi komandos, nes parodė valią ir ryžtą laimėti, bet lizdeikiečiai laimėjo  ir buvo apdovanoti taure ir diplomais. Lizdeikos komandos garbę gynė D. Burneika, M. Martyšovas, M. Jurpalis, N. Martinaitis, K. Raugalis, A. Riškus, A. Genys, E. Razmus, A. Kaltauskas, M. Štankelis, R. Šopis, L. Petraitis, E. Riškus, I. Beinoris, O. Barauskas, E. Dubickas.

 

J. Varkulevičius, kūno kultūros mokytojas ekspertas

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien18
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę18
mod_vvisit_counterŠį mėnesį18